Lasimanni

Terassilasit

Terassilasitus antaa tilaa mukaville asioille

Terassilasituksella saat terassin käytön uudelle tasolle ja ympärivuotiseen käyttöön. Lasitus suojaa lumelta, sateelta, tuulelta ja pölyltä. Se eristää myös mukavasti ääntä ja tekee terassista, viherhuoneesta tai parvekkeesta vähällä vaivalla viihtyisää lisätilaa asuntoosi. Lasitus sopii myös kylmäkköjen, erilaisten välikköjen tai vaikkapa pesutiloihin liukuvaksi oveksi.

Pystypuitteellinen terassilasitus

Pystypuitteellinen terassilasitus on myrskynkestävää kotimaista laatutyötä. Profiilimalleja on erilaisia, perinteisiä funktionaalisia tai aaltomaisen pyöristettyjä. Liukukiskot ovat 2, 3 tai 4-raitaiset, joiden avulla saavutetaan mahdollisimman laaja aukaisupinta. Lasien kaksoistiivistys vähentää merkittävästi pöly- ja meluhaittoja. Profiileissa on harjalista, joten suljettuna ne ovat kiinni toisissaan. Näin useasta elementistä muodostuu tiivis ja yhtenäinen seinä. Lasina voidaan käyttää 4 tai 6 mm lasia eri sävyinä. Lasien vakiosävyt ovat kirkas, ruskea ja harmaa. Lasit ovat yleensä karkaistua turvalasia. Liukuovi elementeissä voidaan käyttää myös laminoitua 6 mm turvalasia.

Pystypuitteelisissa ovissa voidaan käyttää vaakapuitetta, jota suositellaan yli 2200 korkeisiin lasituksiin. Vaakapuitteen ansiosta voi alalasi olla erisävyinen tai läpinäkymätön lasi yksityisyyttä lisäämässä.

Profiilien sävyt puitteellisessa terassilasituksessa

Vakiosävyt ovat valkoinen (9010), harmaa (7024) ja mattamusta (9005). Profiilit voidaan myös maalauttaa RAL kartan muihin väreihin.

Pystypuitteeton terassilasitus

Jos terassille halutaan esteetöntä näköalaa on vaihtoehtona pystypuitteeton likulasitus. Järjestelmän lasina käytetään asiakkaan valinnasta ja oven koosta riippuen 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia. Lasien vakiosävyt ovat kirkas, ruskea ja harmaa. Puitteeton terssilasitus voidaan toteuttaa sivuun liukuvana tai sivulle liukuvana ja aukosta pois kääntyvänä lasituksena.

Profiilien sävyt puitteettomassa terassilasituksessa

Vakiosävyt ovat valkoinen (9010), harmaa (7024) ja mattamusta (9005). Profiilit voidaan myös maalauttaa RAL kartan muihin väreihin.

Suunnittelu

Lasitus suunnitellaan aina tapauskohtaisesti. Tutustu ja ota yhteyttä, niin valitaan sinun käyttötarkoitukseesi paras ratkaisu.

Lukkan terassilasit
Lukkan puitteettomat terassilasit
Nika liukulasit
Nika terassilasit

Terassilasijärjestelmillä on 5 vuoden tuotetakuu ja 2 vuoden asennustakuu!

LasimanniLasimanni

Pyydä tarjous terassilaseista tästä:

  LASITUSJÄRJESTELMÄ:

  LIUKULASITUS MITOITUS:

  KIINTEÄ LASITUS MITOITUS:

  PÄÄTYKOLMIO MITOITUS:


  Profiilisävyt

  Lukitus

  Lasin paksuus

  Lasin sävy

  Vaakapuite

  Oven kätisyys sisäpuolelta

  Asennus


  YHTEYSTIETOSI:

  0